Erkend loopbaancoach bij Noloc

Max Küppers is geregistreerd en erkend loopbaancoach bij Noloc, dé beroepsvereniging van loopbaanprofessionals. Hij is actief in de vereniging en lid van enkele Noloc commissies.

Noloc loopbaanprofessionals halen meer uit mensen en organisaties Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. De ruim 2500 leden zijn werkzaam op het gebied van loopbaanadvies, outplacement, beroepskeuzeadvies, re-integratie en carrière coaching. Zij werken bijvoorbeeld bij re-integratie- en outplacementbureaus, bij interne loopbaancentra, bij het UWV, bij gemeenten of als zelfstandig ondernemer.

Betrouwbaarheid en professionaliteit Opdrachtgevers en cliënten kunnen gekwalificeerde adviseurs herkennen aan de beschermde titel ‘Noloc erkend loopbaanprofessional’. Via toetsing en een beroepsregister zorgt Noloc voor meer betrouwbaarheid en professionaliteit. Noloc-leden zijn verplicht om de beroepserkenning te verwerven. “Met een Noloc erkend loopbaanprofessional ben je verzekerd van kundige begeleiding bij de ontwikkeling van jouw loopbaan”.

Max Küppers is al jaren actief en betrokken bij de beroepsvereniging Noloc. Zo heeft hij een ‘kwaliteitskring’ in Nijmegen opgezet, commissielid geweest voor de programmacommissie en is nu lid van de commissie professionalisering en ontwikkeling. De vereniging heeft zich het afgelopen jaar vooral bezig gehouden met de verdere professionalisering van haar leden en het kwaliteitsmerk ‘Noloc’ te promoten in de markt. Daarbij is een registratieprocedure ingericht en moeten leden van de vereniging iedere drie jaar opnieuw hun registratie behalen. Deze kunnen zij behalen door het volgen van opleidingen en cursussen, het volgen van workshops en lezingen, deelnemen aan activiteiten en commissies van de vereniging, bijhouden van literatuur en literatuuronderzoek ten behoeve van het vak. Voor 2014 heeft de commissie professionaliteit en ontwikkeling een enquête opgesteld voor de stakeholders in de markt. Daarmee wil Noloc onderzoek doen naar de inzet van loopbaancoaching en de naamsbekendheid van Noloc in de markt.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw leven & loopbaan?
Neem contact op