Kwaliteit en ervaringen

“Succes is een gevolg en mag nooit een doel zijn”

De dienstverlening van Max Küppers voldoet ruimschoots aan alle gestelde eisen in de markt en heeft een hoog kwalteitsniveau. De kwaliteit en ervaringen van cliënten zijn zeer belangrijk. Max is erkend loopbaan professional (beschermde titel) en is opgenomen in het beroepsregister van de Noloc, de beroeps-vereniging voor loopbaan professionals. Als een traject of een reeks afspraken zijn afgerond, vraag ik mijn cliënten om een evaluatieformulier in te vullen over mijn begeleiding. Hieronder enkele opmerkingen die ik heb teruggekregen:

  • direct diepgaand
  • energiek en positief
  • warme persoonlijkheid
  • liefde voor het (coachings)vak
  • succesvol en resultaat

De klanttevredenheidsscore komt al jaren boven de 8. Graag wil ik hierbij mijn klanten nogmaals bedanken voor hun vertrouwen en onze succesvolle samenwerking!

Ervaringen van cliënten:

Max heeft de gave om het beste uit jezelf te halen, hij doet dit door zijn open houding en toegankelijkheid. Hij houdt je een spiegel voor en daagt uit. Hij confronteert en vangt je op. Max heeft mij geholpen een nieuw carriere plan te schrijven waarin passie en bezieling centraal staan. Zijn drive, commitment en energie werken aanstekelijk! (Pieter Van Goinga, PhD Candidate | Lecturer International Business & HRM | Making the Euregion Work)

Max is altijd op zoek naar een nog hogere kwaliteit van coachen. Hij werkt intuïtief, vindingrijk en professioneel. Van harte aanbevolen! (Adriaan Hoogendijk, Opleider bezielend coachen bij Hoogendijk Coaching)

In mijn outplacement traject met Max heeft Max tijd besteed aan mijn lange termijn ontwikkeling. In plaats van te leren een CV te schrijven en up-to-date te raken met solliciteren, is tijd gestoken in wie ik ben, hoe ik werk en dat verhaal helder te maken. Hierdoor blijkt dat het verhaal sterk en interessant is, want het is van mij. Max heeft dus niet gewerkt aan de kleine kwaliteit (het vinden van de volgende baan) maar aan de grote kwaliteit, het zinvol ingaan van de volgende helft van het werkzame leven. (Paul ten Broeke, Sr. Maintenance Engineer bij SPIE Maintenance Advies)

Max heeft mij in een periode van omschakeling begeleid bij het zoeken naar mijn sterkste kwaliteiten. De kunst was deze zo te gebruiken dat mijn verlangens zoveel mogelijk recht gedaan werd. Deze zoektocht heeft geleid tot het beginnen van een eigen bedrijf in de ambachtelijke sfeer terwijl ik daarnaast als vrijwilliger in de zorgsector aan de slag ging. Dit was voor mij een schot in de roos! (Ben Heesink, director bij Heesink Interieur Project)

I know Max as an open and incorruptible person. His coaching skills made me aware of my own pitfalls and opened my mind to find the job that fitted my personal ambition. The career program he offers forces you to think about things that matter to you and results in an action plan to find the job you want. Besides that Max is an unbiased sparring partner who can be trusted to give advice and reflect your thoughts without a hidden agenda or job related political motives. (Martijn Maas, Freelance Consultant bij 2D40)

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw leven & loopbaan?
Neem contact op