Loopbaancoaching Wijchen

“De werkelijke ontdekkingstocht bestaat er niet in dat men nieuwe landschappen ontdekt, maar dat men de wereld met nieuwe ogen bekijkt”
-Marcel Proust

In mijn werk als loopbaancoach richt ik mij volledig op de ontwikkeling van mensen: jouw persoonlijke ontwikkeling! Loopbaancoaching is erop gericht om je te begeleiden bij jouw ontdekkingstocht door leven en loopbaan en je weer terug te brengen bij jouw idealen en dromen. Het (her)ontdekken van je kracht, bezieling en kwaliteiten!

De manier waarop ik daaraan werk is te zien als een tocht door Verleden, Heden en Toekomst. Daarbij werk ik graag met de biografische methode: een werkwijze waarbij eerdere ervaringen in je leven en loopbaan gestructureerd worden onderzocht en gebruikt om plannen voor de toekomst te ontwikkelen. Het gaat daarbij vooral om tot een (hernieuwde) integratie van ‘Hoofd – Hart – Handen’ te komen.

Commitment loopbaancoach en cliënt
Een belangrijk kenmerk in mijn benadering is het commitment dat ik met mijn cliënten aanga en dat zich vertaalt in inzet, betrokkenheid en eerlijkheid. Er wordt een appèl gedaan op de authenticiteit en het zelfsturende vermogen van iedere cliënt omdat dat volgens mij de basis is van werkelijke verandering en ontwikkeling.

Tenslotte vind ik het belangrijk om resultaat- en doelgericht te zijn. Mijn werk is pas afgerond wanneer jouw wensen vertaald zijn in een praktisch en concreet actieplan waarmee jij je weg kan vervolgen: Je staat zelf aan het roer, ik vaar een tijdje met je mee!

Uit een evaluatie van een cliënt: “Ondanks dat ik dacht dat ik klaar was voor een volgende stap in mijn werkzame leven, bleek het door het traject van Max dat ik te kortzichtig aan het kijken was. Door niet aan te sturen op een andere baan, maar eerst met mijzelf bezig te gaan, werden de keuzemogelijkheden groter en de uiteindelijke stappen overtuigender. Dat maakt dat ik sterker in mijn schoenen sta en ook na deze baan klaar ben voor datgene wat er na komt.” Paul (47)

Loopbaancoaching Wijchen
Als loopbaancoach richt ik mij met loopbaancoaching op de regio Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Elst, Malden, Groesbeek en omliggende plaatsen. Ook buiten de regio ben je natuurlijk ook van harte welkom. Wil jij meer informatie of wil je direct een afspraak maken voor een gratis kennismaking? Neem contact op met mij: jij bent ook van harte welkom!

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw leven & loopbaan?