Word wakker en bepaal zelf de koers van je loopbaan!

“Zelfsturing is nu meer aan de orde dan ooit. Ook de wet Werk en Zekerheid houdt daar rekening mee. Werkgevers en werknemers investeren samen in duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Opleiden en coachen is daarbij niet weg te denken. Medewerkers worden wakker en nemen zelf verantwoordelijkheid in werk en leven. Jobcrafting, de stap naar zelfstandig ondernemerschap, maatschappelijk actief worden en het veranderen van baan zijn daar voorbeelden van. Loopbaancoaches weten hoe daarin te begeleiden. Een goede structuur of een goed recept helpt daarbij. Het Koersonderzoek is zo’n structuur, maar er zijn er meer.”

Bron: Vista Nova

Zelfsturing binnen je eigen loopbaan

Bovenstaand bericht kreeg ik in mijn mailbox en ja, iedereen is zelf steeds meer verantwoordelijk voor zijn eigen (werk)leven. Dat is zeker niet altijd gemakkelijk in een snel veranderende tijd en arbeidsmarkt, dat roept nog wel eens vragen op van “hoe kan ik dat doen?!”

Coach jezelf, coach je loopbaan

Ik zoek als loopbaancoach altijd naar mogelijkheden en maak aansluiting bij de (loopbaan)vraag en de persoon achter de vraag. In mijn visie is zelfsturing voor een duurzame loopbaanrichting essentieel. Mijn taak als loopbaancoach daarbij is om structuur en richting te geven, wat voor mijn cliënten resulteert in nieuwe perspectief in hun werk/loopbaan en vaak ook nog ruimer: in hun leven!

Bepaal je koers

Jij bent ook van harte welkom voor een kennismaking om te bespreken wat wij kunnen doen om jouw koers weer helder en gefocust te krijgen.