Re-integratie

Met re-integratie wordt bedoeld: vertrek uit je huidige werksituatie en op zoek gaan naar werk dat bij jou passend is!

Re-integratie kan soms gepaard gaan met emoties doordat clienten (opnieuw) geconfronteerd worden met situaties die de oorzaak waren van eerdere uitval. Tegelijkertijd kan het juist de weg openen voor een nieuw loopbaanperspectief omdat men inzicht heeft verkregen uit het verleden…

Re-integratie Nijmegen – Arnhem
In mijn re-integratieprogramma begeleid ik je naar een nieuwe baan. We richten ons eerst op het bepalen van het (nieuwe) loopbaanperspectief via het ‘Koersonderzoek’. De (nieuwe) koers in de loopbaan dient in alle opzichten vitaliserend en stimulerend te zijn. Pas als die optimale koers is bepaald, komen netwerken, marktoriëntatie, solliciteren en tenslotte baanverwerving aan de orde. De nieuw opgedane energie gaat je inzetten om de passende en gewenste functie te verwerven!

Het kan ook mogelijk zijn dat bij aanvang of gedurende het re-integratietraject je een eigen bedrijf wilt gaan opstarten. Ook hierbij kan ik je goed begeleiden en waar wenselijk en/of noodzakelijk kan ik mijn netwerk inschakelen voor aanvullende contacten en gesprekken.

Persoonlijke begeleiding
Gedurende het reïntegratietraject wordt je door mij individueel begeleid. Het bevorderen van jouw zelfsturing staat telkens voorop. Via zelfsturing wordt je bekwaam in het vormgeven van je eigen loopbaan. Jij staat zelf aan het roer, ik vaar een tijdje met je mee!

Re-integratie Nijmegen en omgeving
Als re-integratiecoach richt ik mij op de regio Nijmegen – Arnhem: Lent, Bemmel, Huissen, Wijchen, Beuningen, Elst, Malden, Groesbeek, Oss, Grave, Uden, maar ook buiten deze regio ben je natuurlijk van harte welkom. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw leven & loopbaan?
Neem contact op