Persoonlijk Leiderschap in Noorwegen

Expedities voor persoonlijk leiderschap en teambuilding op locatie: de Intense Arctic Expedition.

In noorwegen: persoonlijk leiderschap en teambuilding!
Samen met Expedition Factory (www.expeditionfactory.com) organiseer ik expedities voor persoonlijk leiderschap en teambuilding op locatie: de Intense Arctic Expedition. Kijk hier voor onze eerst volgende expeditie: Intense Arctic Expedition! Een reset knop om out-of-the-box te komen. Dat is in een notendop wat Expedition Factory haar klanten wil bieden. Een poolexpeditie lijkt iets uit jongensboeken en avonturenfilms. Een perfecte omgeving dus om een nieuwe kijk op alledaagse uitdagingen te creëeren! Expedition Factory neemt mensen mee op een bijzondere ervaring. De context van een echte poolexpeditie vergt veel van mensen. Fysiek, psychisch en emotioneel. Overleven in de poolwinter vergt nieuwe skills en goede samenwerking met anderen. Een ervaring om trots op te zijn en een belevenis om nooit te vergeten. Twee succesfactoren voor een geslaagde training.

Onze deelnemers en klanten zijn mensen en bedrijven die bereid zijn te investeren in het zoeken naar nieuwe – eigen – oplossingen voor de uitdagingen in een 2.0 wereld. Die concreet invulling willen geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en succesvol als mens zijn in de breedste zin van het woord. Het programma geeft alle ruimte om te werken aan persoonlijke vraagstukken omtrent werk & leven en te experimenteren met nieuw verworven inzicht. Er wordt een unieke mogelijkheid gegeven om werkelijk in het ‘hier en nu’ te ervaren en te doen. Het model van het wilderness experiment van Joseph Jaworski omarmen wij hierbij graag: persoonlijk leiderschap in een unieke, arctische omgeving!

Jouw investering houden wij zo laag als mogelijk en je krijgt alle speciale wintergear en equipement van ons om mee te gaan. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en wanneer een expeditie gepland staat.

See you in the Arctic! Max

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw leven & loopbaan?