Outplacement

“Een outplacementtraject kan een hele verandering zijn, maar biedt ook nieuwe kansen en zicht op een nieuwe baan en/of loopbaanrichting kan veel energie geven!”

Met outplacement wordt meestal bedoeld: vertrek uit de huidige functie en/of organisatie. Outplacement voelt soms als een (harde) breuk in je loopbaan en kan gepaard gaan met flinke emoties. Tegelijkertijd kan het de weg openen voor een nieuw loopbaanperspectief!

In mijn outplacementprogramma begeleid ik je vanaf het vertrek uit de huidige functie en/of organisatie tot en met de nieuwe werkplek. Daarbij besteden we allereerst aandacht aan het ‘afscheid nemen’. Vervolgens richten we ons op het bepalen van het jouw loopbaanperspectief via het ‘Koersonderzoek’. De nieuwe koers in de loopbaan zal in alle opzichten vitaliserend en stimulerend moeten te zijn. Als die optimale koers is bepaald gaan werken wij aan marktoriëntatie, netwerken, solliciteren en tenslotte baanverwerving!

Gedurende het outplacementtraject zal ik je individueel begeleiden met passende coachingsvormen en methodieken. In onderling overleg bepalen we hoe het traject opgebouwd wordt en welke begeleiding passend is bij jouw persoon en fase in je leven/werk. Het bevorderen van jouw zelfsturing staat telkens voorop. Via zelfsturing word je bekwaam in het vormgeven van je eigen loopbaan. Jij staat zelf aan het roer, ik vaar een bepaalde periode mee!

Outplacement in regio Nijmegen – Arnhem
Als outplacementcoach richt ik mij op de regio Nijmegen – Arnhem: Lent, Bemmel, Huissen, Wijchen, Beuningen, Elst, Malden, Groesbeek, Oss, Grave, Uden, maar ook buiten deze regio ben je natuurlijk van harte welkom. Neem hieronder contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw leven & loopbaan?
Neem contact op