Coachingsbureau Arnhem

“De werkelijke ontdekkingstocht bestaat er niet in dat men nieuwe landschappen ontdekt, maar dat men de wereld met nieuwe ogen bekijkt”
-Marcel Proust

Ben jij op zoek naar een coachingsbureau in de directe omgeving van Arnhem? Graag kom ik in contact met jou!

Als loopbaancoach ben ik gevestigd in Nijmegen en help mensen met vragen over hun werk, loopbaan & leven. Ik ben gediplomeerd en erkend loopbaancoach met ruim 15 jaar ervaring. Als coach hecht ik veel waarde aan de relatie met mijn klanten. Kenmerkend voor mij zijn termen als:
– direct diepgaand
– energiek en positief ingesteld
– een warme persoonlijkheid
– liefde en passie voor coaching en begeleiding van mensen
– succesvol en resultaat gericht

Als coach ben ik al jaren betrokken bij de beroepsvereniging Noloc. Ik ben erkend loopbaanprofessional en zet mij actief in voor kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit binnen en buiten de beroepsvereniging. Als coach wil ik het beste uit mijn klanten naar voren halen, gericht op resultaat. Jou helpen bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling, ik begeleid je graag op de ontdekkingstocht door het leven om je weer terug te brengen bij jouw idealen en dromen!

Diensten coachingsbureau Nijmegen

In mijn coachingsbureau Nijmegen kan je bij mij terecht voor verschillende coachingstrajecten en lichaamsgerichte coaching. Je kan hierbij denken aan:
loopbaancoaching
lichaamsgerichte coaching
outplacement begeleiding
re-integratie
coaching en supervisie

Bovenstaande coachingstrajecten zijn hoofdthema’s waarbinnen en -buiten diverse vormen van coaching door mij worden aangeboden. Niemand is hetzelfde en afstemming op jou als uniek persoon is voor mij heel belangrijk. Graag maak ik met je kennis, neem daarvoor gerust met mij contact op. Je vindt mijn contactinformatie op deze website.

Een coachingsbureau in de regio Nijmegen

Als jij een coachingsbureau in de regio van Nijmegen zoekt gericht op resultaat en persoonlijke begeleiding, dan ben je bij mij (Max Küppers) aan het juiste adres. Je bent van harte welkom om contact op te nemen en te bespreken hoe ik jou kan helpen bij je volgende (loopbaan)stap. Voelt het goed, dan maken we een afspraak voor een nadere kennismaking. Tip: er zijn vele coachingsbureau’s te vinden. Laat je daarbij vooral leiden door je intuïtie. Succes daarmee en ik zie je graag terug! Max Küppers, coachingsbureau Nijmegen

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw leven & loopbaan?
Neem contact op